perjantai 8. maaliskuuta 2013

Wet n Wild: Blue had me at hello


Ensimmäisessä kuvassa luomivärit paljaalla kädellä, alemmassa kuvassa luomivärin pohjustajan päällä. Ensin sävyt paletin vasemmalta puolelta ylhäältä alas, sitten oikealta ylhäältä alas.
 
Paletin vasen puoli:

Browbone: Lämminsävyinen valkoinen shimmer. Ilman pohjustajaa hyvin jauhomainen ja jokseenkin variseva, ei kovin peittävä edes pohjustajan kanssa käytettynä. Sopii nimenomaan kulmaluun ja silmän sisänurkan korostamiseen.
Eyelid: Todella pehmeä ja kiitettävän pigmenttinen vaalean hopea shimmer. Todella kaunis ja uskoisin olevan helppo työstettävä.
Crease: Pigmenttinen, tumma tumma navy-sininen shimmer. Olen lukenut joitakin ulkomaisia meikkiblogeja, joissa tämän sävyn on väitetty toistuvan iholla lähinnä mustana. Minun vaalealla ihollani tämä on kuitenkin selvästi sininen, hyvin tumma sininen tosin.
Definer: Matta musta, tai ennemmin hyvin tumma harmaa. Pigmentti on ok, mutta koostumus on sen verran jauhoinen, että olettaisin tämän luomivärin olevan hiukan hankala häivytettävä. Mutta tämähän selviää vain kokeilemalla.

Paletin oikea puoli:

Browbone: Kuten vasemmankin puolen korostussävy, tämäkin on jauhoinen eikä juuri erotu ilman pohjustajaa. Paletissa sävy on kaunis vaalea sininen, kädellä lähinnä siniseen taittava hohto.
Eyelid: Satiini / shimmer teal, jossa lämpimänsävyinen hohto. Kiitettävän pigmenttinen. Koostumus on pehmeä ja helposti työstettävä.
Crease: Satiininen indigo sininen. Kohtuullisen pigmenttinen, koostumus on pehmeä. Tämä oli pieni pettymys.
Definer: Matta musta, jossa glitteriä. Pigmentti hyvä, mutta saattaa vieruskaverinsa tavoin olla vaikea häivyttää. Glitteri ei juurikaan toistu kädellä.


Overall: Paletti on hintaansa nähden hyvä. Maksoin siitä n. 8€ Seppälässä, eli 1€/väri. Ei paha. 
Meikkikokeiluja ja käyttökokemuksia luvassa myöhemmin. Polttelee kokeilla ainakin sinistä smoky eye-meikkiä ja.... 
......vähän tämäntyylistä silmämeikkiä kuin kuvassa yllä.

Ei kommentteja: