keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Super simple cat eye with Sleek Au Naturel paletteTarvitset nämä.
SLEEK Au Naturel


Luomivärit näkyvät taas todella heikosti. Miksi saan meikki-inspiraation aina illalla tai yöllä, niin että on mahdotonta saada hyviä kuvia? Otin jopa vaihe-kuvat, mutta ei niistä saa mitään selvää. No, kirjalliset ohjeet kuitenkin.. super simppeli kissansilmämeikki Sleekin Au Naturel paletilla:

1. Pohjusta luomet silmämeikinpohjustusaineella. Minä käytin Goshin pohjustuspuikkoa. Levitä koko liikkuvalle luomelle Sleekin Au Naturel -luomiväripaletin sävyä ylhäällä äärioikealla (vaalea tan-sävyinen helmiäinen).
2. Hahmottele kissansilmämuoto silmän ulkonurkkaan mustalla (matalla) luomivärillä, sävy alhaalla äärioikealla. Lisää vaaleaa mattanudesävyä ylhäällä äärivasemmalla silmän sisänurkkiin ja kulmaluulle.
3. Vahvista musta rajaus nestemäisellä mustalla eyelinerilla ja täytä yläripsien välit mustalla kajalilla. Minä käytin Goshin nestemäistä lineria ja kajalia. Vahvista kajalilla myös silmän alapuolen ulkonurkka.
4. Taivuta ripset ja lisää ripsiväri ylä- ja alaripsiin. Aseta tekoripsinauhasta leikatut pätkät silmän ulkonurkkaan, aivan omien ripsiesi tyveen. Lisää vielä kevyt kerros ripsiväriä tekoripsien päälle liiman kuivuttua.

Viimeistele muu meikki; täytä kulmat kulmakynällä (minä käytin We Care Icon merkkistä) ja peitä tummat silmänaluset peitevoiteella (minun Wet n Wild).

Tadaa, olet valmis! Wink, wink!

Ei kommentteja: