torstai 21. helmikuuta 2013

Hand Envy - Käsikateus.

Viime viikkoina joka puolelta on silmille hyppinyt kuvia kauniista käsistä. Käsistä, joissa kynnet, korut ja joskus myös tatskat luovat mitä söpöimmän yhdistelmän. Usein pankin räjäyttää Rihanna, jolla on lähtökohtaisestikin jotenkin kauniit kädet. Eikö olekkin? Ja onhan Rihannassa paljon muutakin kaunista.

Aloin himoitsemaan mm. midisormuksia, kirkkaanpunaisia kynsiä, tummansinisiä kynsiä, nudeja kynsiä, tekstitatskoja.. Lisäksi kehitin tarpeen uudelle peukalosormukselle. Edellinen peukalosormukseni on ruma luokkasormus kuudennelta luokalta. Rumuudesta huolimatta olen käyttänyt sitä tunnollisesti melkein siitä asti kun sen sain. Nyt tahdoin uuden! Mieluiten sileän ja hopeisen. Sellaisen myös sain.Samaten annoin itselleni luvan ostaa tuon ohuen pikkurillisormuksen ja midisormussarjan. Avomiehen mielestä tuo midisormussarja on tosi teini - minusta ihana. Kynsissä uusi GOSH:in lakka, sävy Miss Sweety. Olen jo jonkin aikaa etsinyt sitä täydellistä nudelakkaa, luulen että nyt löysin.


Peukalosormus ja pikkurillisormus hopeaa, Glitteristä ja midisormukset rihkamaa Gina Tricotista.
GOSH:in lakan vieressä toinen uusi lakka, tummansininen Mavalan denim blue, jota en ole vielä kokeillut. Kuvassa myös luottopäällilakkani Rimmelin topcoat.

Hand envy. Got inspired and went shopping.

Ei kommentteja: